Saçıkara Şehit Pilot Üsteğmen Göksel Doğan Ortaokulu

Vizyon: Saçıkara Ortaokulu olarak;öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak,karşılacakları güçlükler karşısında yılmamayı,çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak,teknolojik imkanları öğrencilerimiz başta olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak,bu konuda öncülük etmek,durağan değil kendini ve etrafını yenileyen,yenilerken kendi değerlerini de korumaya bilen nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Saçıkara Şehit Pilot Üsteğmen Göksel Doğan Ortaokulu olarak: Öğrencilerimizi; sevgi, saygı ve güven ortamında başarma azmi ile bilimin öncülüğünde ülkemizi her açıdan gelişime ve değişime götürecek bireyleri olarak yetiştirmektir.

Saatler: 08.30 - 15.20
Servis Bilgisi: Öğretmen Servisi bulunmaktadır.
Sportif Etkinlikler: 2022 Kızlar futsal (salon futbolu) İl ikinciliği 2020 Erkekler futbol ilçe ikinciliği
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: 4006 tubitak

Telefon - 90 (553) 603 98 00

WEB - https://sacikaraortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Saçıkara Köyü Kadınhanı Konya 42803

Yerleşim Yeri - Saçıkara Köyü, Kadınhanı/Konya Nüfus:1500

Adres - Saçıkara Köyü Kadınhanı Konya 42803

Ulaşım Ulaşım, köy yolcu otobüsü, öğretmen ve öğrenci servisleri ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine uzaklık:42 km, İl Merkezine Uzaklık : 100 km